Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» – Σημαντική διάκριση στα βραβεία «Χρυσοί Πρωταγωνιστές»

Ο Συνεταιρισμός βραβεύτηκε στην κατηγορία «Greek Business Champions» με αφορμή την ταυτόχρονη αύξηση του κύκλου εργασιών (πωλήσεις) και των κερδών προ φόρων, πάνω από 50%, συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019

 

Σημαντική διάκριση για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» στα βραβεία – θεσμός «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Συνεταιρισμός βραβεύτηκε στην κατηγορία «Greek Business Champions» με αφορμή την ταυτόχρονη αύξηση του κύκλου εργασιών (πωλήσεις) και των κερδών προ φόρων, πάνω από 50%, συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

«Με πίστη στο όραμα, στις αρχές και στις αξίες του, ο ΑΠΣΙ «Πίνδος», αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας εδώ και 63 χρόνια. Τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, το ευρύ δίκτυο διανομής, οι συνεχείς επενδύσεις και ο συνδυασμός της παράδοσης με την καινοτομία έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα Πίνδος ως την Νο1 επιλογή των καταναλωτών. Παράλληλα, στην «Πίνδος», πραγματοποιούνται καθημερινά ποιοτικοί έλεγχοι, σε κάθε στάδιο παραγωγής, στο υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο μικροβιολογικό της εργαστήριο, το όποιο έχει εξοπλίσει και με το αυτόματο ρομποτικό σύστημα BEAR (αρκούδα) ενώ έχει λάβει και πιστοποίηση ποιότητας βασισμένη στο πρότυπο ISO 22000 καθώς και πιστοποίηση από τον Agrocert. Όλη αυτή η προσπάθεια, ανταμείβεται από τα ποσοστά αύξησης τόσο των πωλήσεων όσο και των κερδών του Συνεταιρισμού την τελευταία δεκαετία», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Ταυτόχρονα, η ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού είναι αποτέλεσμα και της προσπάθειας των ανθρώπων της που εργάζονται καθημερινά για να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Περισσότεροι από 1.200 εργαζόμενοι και πάνω από 500 μέλη πτηνοτρόφοι συμβάλουν στη διαρκή εξέλιξη του Συνεταιρισμού, στηρίζοντας παράλληλα την εγχώρια καθώς και την τοπική οικονομία.

Το βραβείο αυτό έρχεται να αναγνωρίσει τις αξίες, την προσήλωση, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται ο ΑΠΣΙ «Πίνδος» στον κλάδο της πτηνοτροφίας, και αποτελεί μία δέσμευση για να συνεχίσει να επενδύει και να εξελίσσεται.

Το Επιμελητήριο

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με ανακοίνωση, συγχαίρουν τον Α.Π.Σ.Ι «Πίνδος» και τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Ανδρέα Δημητρίου για την βράβευση του συνεταιρισμού στα βραβεία.

«Είναι μια ακόμη σημαντική βράβευση σε μια σειρά βραβεύσεων για τον συνεταιρισμό, που αποδεικνύει πως και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες όταν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο και προγραμματισμός, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες και τον αγώνα όλων των παραγωγών, των εργαζομένων και της διοίκησης  τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορεί να είναι. Είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ένα μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων διακρίνεται και βραβεύεται, ιδιαίτερα για  το μοντέλο του Α.Π.Σ.Ι Πίνδος  γιατί θεωρούμε ότι εκτός του οικονομικού αποτυπώματος στην τοπική και ελληνική οικονομία δείχνει ότι το πνεύμα συνεργασίας των Ηπειρωτών αποφέρει  μοναδικά αποτελέσματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ