Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

ΟΚΠΑΠΑ – Εξαιρετική η δουλειά των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς

Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΟΚΠΑΠΑ» Δήμου Ιωαννιτών, Δημήτρης Πάνου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής, Φωτεινή Θάνου, επισκέφθηκαν τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Η επίσκεψη αυτή είχε σαν σκοπό την ενημέρωση του Προέδρου για την επαναλειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και να συζητήσει με το προσωπικό για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας.

Από την μεριά του ο κ. Πάνου διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, τόνισε ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.

«Ενημερώνουμε επίσης ότι υπάρχουν κενές θέσεις, στους Δημοτικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, που αφορούν την νηπιακή ηλικία. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής στα τηλ.2651054262-3», καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ