Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Θετικά μηνύματα για το μέλλον της ομάδας

Θετικά είναι τα μηνύματα για την εικόνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για το μέλλον της ομάδας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, με την συγκέντρωση των 13 βαθμών στον α’ γύρο, μια συγκομιδή που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να ήταν και λίγο καλύτερη.

Για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και για τον ίδιο, ο τρόπος με τον οποίο προήλθε το τελικό 2-2 στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τη Δευτέρα, τα φετινά Χριστούγεννα θα περάσουν χαρούμενα και φυσικά με ικανοποίηση για όλους.

Από την άλλη, όμως και ενόψει του β’ γύρου, μπαίνει πλέον έντονα το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα, πως το υπάρχον δεν μπορεί να συνεχίσει και να φτάσει με τα ίδια στάνταρτς απόδοσης ως το τέλος του πρωταθλήματος, τη στιγμή που οι τραυματισμοί αλλά και οι τιμωρίες έχουν ήδη πλήξει την ομάδα, με τελευταία «θύματα» τους Κάστρο και Σιόντη.

Ο πρώτος αποχώρησε τραυματίας προ το δεκάλεπτο στο παιχνίδι με τον Αστέρα και οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση που θα τον αφήσει εκτός αγώνων σίγουρα για δύο ίσως όμως και για τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Κολομβιανός μέσος δε θα είναι στη διάθεση του Γιαννίκη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις 3 Ιανουαρίου, ούτε και για αυτό με τη Λάρισα εκτός έδρας, τρεις ημέρες αργότερα.

Απών όμως από αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι και ο Στέφανος Σιόντης, που αποβλήθηκε και ως αρχηγός θα τιμωρηθεί για δύο αγωνιστικές, ενώ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και ο Σάλιακας.

Για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, αμέσως μετά το ματς με τον Αστέρα, μίλησε στο Ioannina TV και άφησε να εννοηθεί πως μεταγραφές νέων παικτών τον Ιανουάριο, πολύ δύσκολα θα γίνουν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ στάθηκε στην καλή χρονιά που ήταν το 2020 για την ομάδα, είπε, ότι στον πρώτο γύρο θα μπορούσε ο ΠΑΣ να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς, αλλά για τη μεταγραφική ενίσχυση, εμφανίστηκε μάλλον απαισιόδοξος, αφού όπως είπε, με δεδομένο, ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 3 Ιανουαρίου με πολλά παιχνίδια ως το τέλος του μήνα, θα έπρεπε ήδη να είχε προκύψει κάτι αξιόλογο ως ενίσχυση αλλά αυτό δε βρέθηκε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ