Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – Εγγραφές στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών

Ξεκινούν από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο στεγάζεται στην οδό Δωδώνης 35, στο τέλος του πάρκου Κουραμπά.

«Μπορείτε να κάνετε από τώρα την εγγραφή σας και να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στα ολιγομελή τμήματα, που θα λειτουργήσουν με αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Με 35 χρόνια προσφοράς, 250 ενεργούς χορευτές, πάνω από 500 παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεκάδες διοργανώσεις (σεμινάρια, συναυλίες, μουσικοχορευτικές παραγωγές, φεστιβάλ κ.ά.), διεθνή βραβεία και  διακρίσεις, εκατοντάδες ευμενή δημοσιεύματα και κριτικές, δεκάδες παρουσίες σε κεντρικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών ξεκινά τις εγγραφές του για τη σχολική χρονιά 2021 – 2022 και με λαχτάρα και προσμονή περιμένει να υποδεχτεί στους χώρους του στους χορευτές του», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Λειτουργούν Τμήματα για όλες τις ηλικίες (Προσχολικής, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Φοιτητών, Ενηλίκων, Αρχαρίων Λύκεια – Φοιτητών). Διδάσκονται σε όλους χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα. Εφαρμόζονται σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας. Διδάσκουν αποκλειστικά επαγγελματίες παιδαγωγοί- εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής με 30ετή εμπειρία.

Ιδιαίτερη προσοχή αποδίδεται στις παιδικές ηλικίες.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 5.00 έως 9.00 μ.μ. Πληροφορίες: 2651048235.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ