Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – Παραδοσιακά κάλαντα σε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο

Με μηνύματα για τήρηση των μέτρων τις ημέρες των εορτών

 

Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα «έψαλαν» στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και στον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, τα μέλη του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος και από τους αντιπεριφερειάρχες αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του χορευτικού για τις ημέρες των εορτών.

Από τον υπεύθυνο του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών, Ηλία Γκαρτζονίκα, ο κ. Καχριμάνης δέχθηκε συμβολικά δώρα, ένα μπουκάλι τσίπουρο και ένα μουσικό cd.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καχριμάνης ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και συνέστησε τήρηση των μέτρων ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της

πανδημίας.

Όπως είπε η περιοχή μας έχει ένα καλό επίπεδο και άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει από καρδιάς τους υγειονομικούς, την Πολιτική Προστασία αλλά και όλους όσους συμβάλλουν καθημερινά στον αγώνα κατά της πανδημίας και της μετάδοσης του ιού.

«Καλώ τους πολίτες να προσέχουν και να εμβολιαστούν. Χάσαμε ανθρώπους γιατί δεν πίστεψαν τους επιστήμονες. Πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες» είπε χαρακτηριστικά ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους τους Ηπειρώτες και τους επισκέπτες που επέλεξαν την Ήπειρο για τις διακοπές τους.

Στον Μ. Ελισάφ

Λίγη ώρα αργότερα τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε στον Δήμαρχο Ιωαννίνων το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του χορευτικού για τις ημέρες των εορτών και ο ίδιος, όπως και ο κ. Καχριμάνης, δέχθηκε συμβολικά δώρα, από τον υπεύθυνο του τμήματος Ηλία Γκαρτζονίκα.

Με δηλώσεις του ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και συνέστησε τήρηση των μέτρων ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της πανδημίας. «Γιορτάζουμε, ανταμώνουμε αλλά δεν ξεχνούμε την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Ο δήμαρχος στις σύντομες δηλώσεις του ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και προσοχή σε όλους τους γιαννιώτες αλλά και στους εκατοντάδες επισκέπτες που έχουν έρθει στην περιοχή μας για τα Χριστούγεννα.

«Ο προορισμός Ιωάννινα δουλεύει και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος για τις αργίες της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων», είπε ο κ. Ελισάφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ