Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Με… έκπληξη (;) άκουσαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον Γιώργο Κατρούγκαλο να τάσσεται υπέρ της αύξησης ασφαλιστικών εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες, κυρίως.

Παρά τη διορθωτική του δήλωση («είπα προσωπική άποψη»), σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που άφησε η αναφορά του, η οποία προκάλεσε μπαράζ ανακοινώσεων από φορείς της αγοράς, το κόμμα ξεκίνησε να… διαψεύδει!

Ειδικότερα και μετά τη δήλωση Κατρούγκαλου, που πραγματικά πρέπει να σκεφτούμε όλοι όσοι δεν ανήκουμε στον δημόσιο τομέα, αν τελικά έλεγε την αλήθεια, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν μια προσπάθεια… διάψευσης, χωρίς ωστόσο να πείσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες!

Και πώς να τους πείσουν άλλωστε, αφού – επαναλαμβάνω – πως όλοι όσοι ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα γνωρίζουν πως η Αριστερά ουδέποτε ενδιαφέρθηκε πραγματικά για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, αλλά ακόμη και για συμβασιούχους του Δημοσίου, και έχουμε προσωπική πείρα για το πώς αντιμετωπίζει συγκεκριμένες τάξεις πολιτών! Οπότε κάποιες αναφορές θέλουν σκέψη και φυσικά δίνουν την αφορμή να θυμηθεί ο πολίτης πως πρέπει να κινηθεί ενόψει εκλογών…

(Β.Λ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ