Φεβ
15

Μια μουσική βραδιά για τη «Φλόγα»
Εκτύπωση

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Με πρωτοβουλία των Paguristas και τη συνδρομή των Χαγιάλ

 

Μια μουσική βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», διοργανώνει η ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, το συγκρότημα Χαγιάλ θα ερμηνεύσει 18 τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, σε μια μουσική παράσταση, που θα διανθιστεί με αφηγήσεις από την προϊσταμένη των παιδικών σταθμών του δήμου Ζίτσας και παραγωγό στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, Γιώτα Φλώρου.

Τους Χαγιάλ αποτελούν η Καλλιρρόη Πετράκη και ο Κώστας Βασδέκης στο τραγούδι, ο Χρήστος Καλαμπόκης και ο Νίκος Μητσόπουλος στο μπουζούκι, ο Χρήστος Καραβίδης στην κιθάρα, ο Φώτης Καραμπάς στο βιολί και ο Γιώργος Ζούμπας στα κρουστά.

Με σύνθημα «Θέλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες, με άποψη και πράξη, και όχι απλοί θεατές», οι Paguristas απευθύνουν πρόσκληση στην εκδήλωση, προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά και ηθικά το έργο της «Φλόγας».

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, τα οποία θα δίνονται απευθείας στις υπευθύνους του Συλλόγου «Φλόγα», που θα βρίσκονται στον χώρο, καθώς οι Paguristas δε διαχειρίζονται χρήματα.

Χθες, εκ μέρους των Paguristas, ο Απ. Τζελέτας και από τον Σύλλογο «Φλόγα» η Ευανθία Καρρά, απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα στο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει την συναυλία παράλληλα όμως ενισχύοντας με την αγορά του εισιτηρίου των 5 ευρώ, το έργο και τους σκοπούς της «Φλόγας».

Η κα. Καρρά επίσης αναφέρθηκε στον τιτάνιο αγώνα εκατοντάδων οικογενειών στη χώρα, αλλά και στην υποστήριξη που παρέχει η «Φλόγα», μέσα από τη λειτουργία τριών ξενώνων για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια νεοπλασματική ασθένεια ή έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, όπως και για τις οικογένειές τους.

«Οι υποχρεώσεις της Φλόγας είναι τεράστιες και γι’ αυτό ποτέ, καμία πρωτοβουλία στήριξης δεν είναι χαμένη και ποτέ δεν είναι αργά. Στην Ελλάδα νοσούν σε ετήσια βάση 350 παιδιά από νεοπλασματικές ασθένειες και όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται ιατρικά στην Αθήνα, όπου το κόστος είναι δυσβάσταχτο για όλους», ανέφερε η κα. Καρρά.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος