Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Στο προσκήνιο τα προβλήματα στις μετακινήσεις

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με όλους τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Ηπείρου είχε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ νομού Ιωαννίνων, Γρηγόρης Γκίκας, με στόχο να τεθούν επί τάπητος, όλα τα θέματα που αφορούν τα δρομολόγια και τις μετακινήσεις από περιοχή σε περιοχή.

Ο κ. Γκίκας συζήτησε εκτενώς τα θέματα αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο από την συνολική μείωση των μετακινήσεων όσο και τις επιπτώσεις που έχει η μείωση αυτή στην συνολική λειτουργία των ΚΤΕΛ της χώρας.

Σε χθεσινές του δηλώσεις στο Ioannina TV, ο κ. Γκίκας, ανέφερε πως ήδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους όλους τους δημάρχους του νομού Ιωαννίνων, προκειμένου να δουν και να εξετάσουν εάν προκύπτουν ανάγκες για αύξηση των δρομολογίων.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες το θέμα των μετακινήσεων και της επανέναρξης των δρομολογίων είχε θέσει με ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Στην ερώτηση επισημαίνεται μεταξύ άλλων η μείωση ή και κατάργηση δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το Νοέμβριο του 2020 και έπειτα.

Ο κ. Γκίκας απαντώντας ξεκαθάρισε ότι υπάρχει άμεση και συχνή επικοινωνία με όλους τους δημάρχους προκειμένου να γνωρίζουν εάν υπάρχουν ανάγκες και να καλυφθούν.

«Έχουμε συχνή επικοινωνία με τους δημάρχους και πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πολίτες» λέει χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι «το άνοιγμα ή μη των νομών και τα μέτρα που αφορούν τους περιορισμούς στις μετακινήσεις δεν είναι αποφάσεις που λαμβάνονται από τις διοικήσεις των ΚΤΕΛ» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ