Νοε
17

Αισιοδοξούν για ένα καλύτερο μέλλον οι ιδιοκτήτες ταξί
Εκτύπωση

Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Νοε
16

Προβληματισμός και πικρία στους φιλόζωους
Εκτύπωση

Πικρία προκαλεί στους φιλόζωους της πόλης το τελευταίο περιστατικό δηλητηρίασης σκύλου στην περιοχή του Μάτσικα, που καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες.

Νοε
16

«Πληγές» για τους δημοσίους υπαλλήλους το μισθολόγιο και η εργασιακή εφεδρεία
Εκτύπωση

Σε εγρήγορση παραμένουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά και τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου και τους στόχους της νέας κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Νοε
16

Καθυστερεί ακόμη η παραλαβή σχολικών βιβλίων
Εκτύπωση

Ούτε τα Χριστούγεννα δεν πρόκειται να παραλάβουν οι μαθητές τα σχολικά βιβλία και τα τετράδια εργασιών που υπολείπονται για την ομαλοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Νοε
16

Ο φόβος φυλάει τους... καταναλωτές
Εκτύπωση

Ουρές σχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες πολίτες για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που σε αρκετές περιπτώσεις περιλαμβάνει και το τέλος ακίνητης περιουσίας.

Νοε
15

Αιχμή του δόρατος εξοπλισμός και υποδομές
Εκτύπωση

Στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και στη βελτίωση  της διαγνωστικής ικανότητας των κλινικών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» στοχεύει ο προγραμματισμός της διοίκησης του νοσοκομείου για τους επόμενους μήνες.

Νοε
15

Κατοικίες ζωής για τα άτομα με αναπηρίες
Εκτύπωση

Σταθερά και σημαντικά βήματα για την υλοποίηση ενός μοναδικού εγχειρήματος κάνει η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον δήμο Ιωαννιτών.

Νοε
15

Αγώνας για να κερδίσουν το στοίχημα της φοιτητικής μέριμνας
Εκτύπωση

Τα στοίχημα της φοιτητικής μέριμνας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιδιώκουν να κερδίσουν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νοε
12

Πέντε επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις σκορπούν χαμόγελα
Εκτύπωση

Πλατιά χαμόγελα όχι μόνο στα μέλη της Μονάδας, αλλά στο σύνολο της ιατρικής κοινότητας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων έχουν σκορπίσει οι απόλυτα επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και έχουν φτάσει αισίως τις πέντε.

Νοε
12

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο αντλιοστάσιο της πλατείας Μαβίλη
Εκτύπωση

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αντλιοστάσιο της πλατείας Μαβίλη, με τον καθαρισμό και των δεξαμενών του αντλιοστασίου.

Νοε
12

Απαντούν με συγκεντρώσεις στον μη ορισμό τιμών εκκαθάρισης
Εκτύπωση

Με συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ την ερχόμενη Πέμπτη απαντούν οι κτηνοτρόφοι στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας σχετικά με την εκκαθάριση και τον ορισμό τιμών γάλακτος για τη νέα γαλακτοκομική σεζόν.

Νοε
12

Κοινό μέτωπο για το ειδικό τέλος ακινήτων
Εκτύπωση

Την εκτίμηση πως οι Δήμοι όλης της χώρας θα πρέπει να απαιτήσουν συλλογικά μία άμεση λύση για την αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος που έχει προκύψει για χιλιάδες νοικοκυριά σε ολόκληρη την Ελλάδα με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, εκφράζει σε απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος