• Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
Δεκ
30

Εκπέμπουν SOS οι παραμεθόριες περιοχές
Εκτύπωση

 

Στην κατάληψη του Γυμνασίου και του Λυκείου Δελβινακίου, που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο, προχώρησαν οι μαθητές των λυκειακών τάξεων καθώς αντιδρούν στο σχεδιασμό του υπουργείου Παδείας που προβλέπει την συγχώνευσή τους με το Λύκειο Δολιανών.

Μαρ
30

Στην τελική ευθεία το νέο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
Εκτύπωση

Το διάστημα αυτό γίνονται οι τελευταίες εργασίες κυρίως για το τμήμα όπου θα εξετάζονται οι υποψήφιοι οδηγοί μηχανών, καθώς και ορισμένες εργασίες σε διαγραμμίσεις και πεζοδρόμια.

Μαρ
30

Κρίνεται το μέλλον του Ρυθμιστικού Σχεδίου λεκανοπεδίου Ιωαννίνων
Εκτύπωση

Το μέλλον του Ρυθμιστικού Σχεδίου λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και το κατά πόσο αυτό τελικά θα προχωρήσει, πρόκειται να αποφασιστεί στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Σηφουνάκη, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ του νομού Ιωαννίνων και του Δημάρχου της πόλης Φίλιππα Φίλιου.

Μαρ
30

Στην αντεπίθεση η Πρυτανεία για το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
Εκτύπωση

 

Την έντονη διαμαρτυρία της για την ανακολουθία της νέας Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και την παντελή έλλειψη πνεύματος συνεργασίας εκφράζει με ομόφωνό ψήφισμά της η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναφορικά με το μείζον ζήτημα των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών.

Μαρ
29

Μπάσκετ -Συνεχίζουν τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις οι Παίδες του ΠΑΣ
Εκτύπωση

Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις έκαναν οι ΠΑΙΔΕΣ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον Κυριακάτικο αγώνα στην Κέρκυρα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ, επικρατώντας με σκορ 49-59 (ημίχρονο 29-26).

Μαρ
29

Μετ’ εμποδίων η λειτουργία των Καλλικρατικών Δήμων
Εκτύπωση

Ξέμειναν από…καύσιμα οι Δήμοι του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο, αφού ο «Καλλικράτης» έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, τα περισσότερα γραφειοκρατικά, εμποδίζοντας του ΟΤΑ να αντεπεξέλθουν ακόμη και σε βασικές λειτουργίες.

Μαρ
29

«Λουκέτο» στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων
Εκτύπωση

Επτά μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και αυτό που βρίσκεται στο 625 Τάγμα Πεζικού στο Πέραμα Ιωαννίνων, θα κλείσουν το επόμενο διάστημα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της απόφασης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να εξοικονομήσει πόρους.

Μαρ
29

Άνοιξε το Δημαρχείο με την επέμβαση των ΜΑΤ
Εκτύπωση

Χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να λήξει τελικά χθες το πρωί και μετά από τέσσερις περίπου εβδομάδες η κατάληψη του Δημαρχείου των Ιωαννίνων από πρώην συμβασιούχους της ΑΔΕΙ και μέλη του ΠΑΜΕ.

Μαρ
29

Αιχμή του δόρατος ο αγροτουρισμός
Εκτύπωση

Την εμπειρία της Ελλάδας στην ανάπτυξη δομών και δράσεων γύρω από τον αγροτουρισμό αξιοποιούν φορείς της Ρουμανίας, στο πλαίσιο διακρατικού προγράμματος που συμμετέχει ως εταίρος ο ΕΟΤ.

Μαρ
29

Νέο μπαράζ κινητοποιήσεων στο χώρο της υγείας
Εκτύπωση

Δυναμικά αντιδρά ο χώρος της υγείας στην πολιτική της κυβέρνησης, που προβλέπει μείωση των δαπανών για την υγεία. Ο νέος γύρος κινητοποιήσεων ξεκινά σήμερα με τη συμμετοχή γιατρών και εργαζομένων.

Μαρ
25

Η πίεση προβληματίζει τον Ντεμόλ
Εκτύπωση

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην ομάδα του ΠΑΣ, ο Στεφάν Ντεμόλ παραδέχθηκε ότι υπάρχει μια μεγάλη πίεση  που ασκείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να επηρεάζονται οι παίκτες.

Μαρ
25

Άκαρπη η συνάντηση των επικεφαλής για τους συμβασιούχους
Εκτύπωση

 

Στο... μηδέν παραμένουν οι σχέσεις δημοτικής αρχής Ιωαννίνων και πρώην συμβασιούχων της ΑΔΕΙ μετά την χθεσινή άκαρπη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης τους συμβασιούχους.

Share on facebook
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος
  • Εφημερίδα Ανεξάρτητος